my life

so tajuk kite pade hari ini ialah my life...

tapi mesti bosan bace pasal kisah aku kan...

xpe la aku just nak share..


ini berlaku baru je beberape jam tadi.

1 episode how i met your mother mcm "menyentuh" hati aku...

tetibe aku rase teringat sgt kat ayah aku....

tetibe rase nak je bersame ayah aku lagi...

tetibe rase rindu kat die...

rase sedih sgt...nak nagis pon ade..tp bile member d bat lawak..kite gelak je la

so pastu aku pon terus kol mak aku....

ckp ngan die..pastu kakak aku...

ngan ainn skali :D

kekdg jeles gak la ngan member2....

ejek name bapak masing2..

tp xde sape nak ejek name bapak aku..haha

aku pon x ejek diorg la

tp balik ke how i met your mother td btol2 mengingat kan aku tentang ayah aku...

haha...sedeh la plak..pas ni da x de post sedeh2 lg k..

ps- love u mom :D

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. dont hesitate to tell me if u hv sth unpleasant in ur mind, bro. i'll always be there. anywho, kau nk kitorg mengejek kau skali ke? haha. gurau je, jgn marah.

    ReplyDelete